جلسه کار گروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان رفسنجان

<span “tahoma”,”sans-serif”;=”” mso-fareast-font-family:=”” “times=”” new=”” roman”‘=””> تولید غذای سالم با تلاش کارشناسان، همت رسانه ها ودقت تولید کنندگان

<span “tahoma”,”sans-serif”;=”” mso-fareast-font-family:=”” “times=”” new=”” roman”‘=””>خشکسالی وکم ابی در سالهای اخیر عاملی برای خشک شدن در ختان در رفسنجان شده و درختانی که خشک می شوند کانون آفت برای سایر باغات می شوند لذا باید تعین تکلیف شوند

 بنا به اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان ، درجلسه کار گروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان رفسنجان ، مهندس بمانی مدیرجهادکشاورزی شهرستان رفسنجان  در حاشیه این جلسه گفتند .خشکسالی  وکم ابی در سالهای اخیر عاملی برای خشک شدن در ختان شده و  درختانی که خشک می شوند کانون آفت برای سایر باغات می شوند لذا باید تعین تکلیف شوند ضمن اینکه خشک شدن درختان موجب  افزایش کوره های زغالسوزی است که در شهرستان رفسنجان 220 حدود  کوره  وجود دارد که به صورت مقطعی کار می کنند البته فعالیتشان  همزمان نیست وعمده در بخش مرکزی هستند.

<span “tahoma”,”sans-serif”;=”” mso-fareast-font-family:=”” “times=”” new=”” roman”‘=””>وی  طرح چیپس درختان پسته وتهیه نئوپان و ام دی اف از چوب پسته  را بعنوان یک راه حل بیان کرد که میتواند   تا حدی  مشکل را مرتفع نمایید

<span “tahoma”,”sans-serif”;=”” mso-fareast-font-family:=”” “times=”” new=”” roman”‘=””>وی در ادامه بااشاره به طرح تولید محصول سالم خاطرنشان کرد : وظیفه داریم برای آحاد جامعه غذای سالم تولید کنیم که در این خصوص تمامی کار شناسان همت نموده ورسانه ها نیز با انعکاس نظرات کارشناسی و ایجاد ارتباط بین کارشناسان و تولید کنندگان به تولید غذای سالم کمک نموده و کشاورزان  و دامداران نیز بایستی سلامت افراد جامعه را مد نظر قرار داده و تولید غذای سالم را سرلوحه کار خود قرار دهند

 <span “tahoma”,”sans-serif”;=”” mso-fareast-font-family:=”” “times=”” new=”” roman”‘=””>منبع: جهاد کشاورزی استان کرمان