گروه شرکت کننده پژوهشکده در اولین استارت آپ ویکند پسته در دانشگاه ولیعصر رفسنجان از بین 75 تیم شرکت کننده به مقام اول رسید .
دراولین استارت آپ ویکند (اردوی کسب و کار) که توسط دانشگاه ولیعصر رفسنجان و با همکاری نهاد معاونت علمی و پژوهشی ریاست جمهوری و برخی ارگانهای مرتبط برگزار شد، تیم پژوهشکده پسته در طی سه روز تلاش بی وقفه در میان رقبای سرسخت خود موفق به کسب رتبه برتر این رقابت شد.
این موفقیت از این نظر حائز اهمیت بود که از یک ماده اولیه بی ارزش، محصول غذایی با ارزش افزوده بالا حاصل گردید. ماده اولیه مورد استفاده در صورت عدم استفاده مفید بصورت ضایعات وارد چرخه طبیعت میگردد و مشکلات زیست محیطی مختلف اعم از بستر قارچ آسپرژیلوس (مولد افلاتوکسین)، بستری برای زمستان گذرانی آفات و غیره را فراهم میآورد. لذا استفاده بهینه از این ماده اولیه علاوه بر تولید کار و درآمد به مدیریت باغ نیز کمک خواهد نمود.
لازم به ذکر است که در این گروه سرکار خانم دکتر ماریه نادی، خانم دکتر مریم افروشه، خانم دکتر نجمه پاکدامن، آقای مهندس حسن عرب، آقای مهندس حیدر معصومی ریسه و آقای مهندس علیرضا دبستانی از پژوهشکده پسته و خانم مهندس فائزه فارسی نژاد بعنوان همکار خارج از مجموعه حضور داشتند.
در این رقابت از میان 75 ایده اولیه، دوازده ایده برتر ابتدا توسط داوران انتخاب شدند و در روز پایانی با حضور ایده پردازان مطرح و سرمایه گذاران بخش خصوصی چهار ایده :
1- پیستاپیک (متعلق به تیم پژوهشکده پسته)
2- کاوشگران
3- پسته مانا و حامی سبز بصورت مشترک
4- نوشیدنی گرم پسته، و نوشیدنی نار پسته بصورت مشترک
حائز رتبه های اول تا چهارم شدند.
لازم به ذکر است که این ایده به زودی توسط بخش خصوصی به تولید انبوه خواهد رسید.