شرکت عضو هیات علمی پژوهشکده پسته در برنامه تلویزیونی سفره سلامت
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده پسته آقاي دكتر احمد شاكر اردكاني عضو هيئت علمي پژوهشكده پسته در تاريخ 1400/2/26 به عنوان كارشناس پسته در برنامه تلويزيوني سفره سلامت كه از شبكه سلامت پخش مي گردد حضور يافتند و در قالب مصاحبه كارشناسي طي دو برنامه مطالب كاربردي در خصوص ارزش غذايي پسته و چگونگي تهيه و مصرف پسته سالم را براي بينندگان برنامه ارائه نمودند. گفتني است ساختار این برنامه به شکلی است که علاوه بر توصیههای بهداشتی در زمینه تولید محصول سالم برای بهرهبرداران، توصیههایی هم برای مصرفکنندگان در زمینه انتخاب محصول استاندارد و سلامت محور را گوشزد میکند. همچنین به شیوههای تولید کیفی محصولات کشاورزی که هم مورد استفاده تولیدکنندگان و هم مصرفکنندگان این محصولات است، مي پردازد.