دوره آموزشی بسته بندی پسته تازه و خشک

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده پسته دوره آموزشی بسته بندی پسته تازه و خشک در تاریخ 5/23/ 1400با شرکت بیش از ۳۰ نفر از بهره برداران صنعت پسته برگزار شد. در این دوره آموزشی دکتر شاکر اردکانی عضو هئیت علمی پژوهشکده پسته در ابتدا تاریخچه ای از بسته بندی پسته ارائه نمودند و در ادامه در خصوص نقش مهم بسته بندی در صنایع و اقتصاد همچون نقش محافظتی، کاهش هزینه ها و فروش و تبلیغات، انتظارات از بسته بندی و ویژگی های بسته بندی و خصوصیات کلی یک بسته بندی موفق و همچنین برهم کنش بسته و غذا را به تفصیل شرح دادند و در در پایان به سوالات بهره برداران پاسخ داده شد.