دوره آموزشی بسته بندی پسته
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده پسته دوره آموزشی بسته بندی پسته در تاریخ ۹۹/۱۲/۱۶ با شرکت بیش از ۳۰ نفر از بهره برداران صنعت پسته با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان برگزار شد. در این دوره آموزشی دکتر شاکر عضو هئیت علمی پژوهشکده پسته در ابتدا تاریخچه ای از بسته بندی پسته ارائه نمودند و در ادامه در خصوص نقش مهم بسته بندی در صنایع و اقتصاد همچون نقش محافظتی، کاهش هزینه ها و فروش و تبلیغات، انتظارات از بسته بندی و ویژگی های بسته بندی و خصوصیات کلی یک بسته بندی موفق و همچنین برهم کنش بسته و غذا را به تفصیل شرح دادند و در در پایان به سوالات بهره برداران پاسخ داده شد