برگزاري كلاس آموزشي-ترويجي تغذيه در زمان پرشدن دانه پسته

به گزارش روابط عمومي پژوهشكده پسته، روز سه شنبه 10 تيرماه 1404، كلاس آموزشي-ترويجي با عنوان “تغذيه در زمان پرشدن دانه پسته” در محل مديريت جهادكشاورزي شهرستان رفسنجان با حضور جمعي از كارشناسان و باغداران برگزار شد. در اين كلاس به عناصر غذايي مهم در دوره پرشدن مغز پسته، شرايط جذب آنها برحسب فنولوژي ميوه و سال آوري، منابع كودي مختلف مورد استفاده در اين دوره و تمهيدات لازم براي افزايش عملكرد و كاهش پوكي ميوه پرداخته شد. در پايان ضمن بهره گيري از تجربيات باغداران به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.