انتشار دستورالعمل فنی مدیریت بحران مقابله با مخاطرات ویروس جهانی کرونا در محصول پسته

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده پسته دستورالعمل فنی مدیریت بحران مقابله با مخاطرات ویروس جهانی کرونا در محصول پسته که توسط شورای انتشارات پژوهشکده پسته منتشر گردیده در تاریخ 17 آبان ماه 1399 جهت استفاده بهره برداران در سایت پژوهشکده بارگذاری گردیده است. نویسندگان این دستورالعمل  آقایان علی اسماعیل پور، علی تاج آبادی پور، احمد شاکر اردکانی، رضا صداقت، معصومه حقدل و محمد عبدالهی عزت ابادی اعضاء هیات علمی پژوهشکده پسته می باشند.