English / فارسی
 
   
 
آرشیو

  تغذیه باغات به روش چالکود موثر ترین راه در افزایش کمی و کیفی محصولات باغی می باشد. بهترین زمان برای روش چالکود، اواخر پاییز، زمانی که برگهای درختان میوه کاملا̋ خزان شده باشند و یا آخر زمستان قبل از شروع دوره رشد رویشی درختان میوه می باشد.

1 -هشتمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار

2 -اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)

3 -سومین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه (تقاضا محوری آب)

4 -سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران

5 -کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مهندسی کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی

6 -چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

7 -هشتمین کنفرانس علمی پژوهشی آبخیز داری و مدیریت منابع آب و خاک


اخبار عمومی    آرشیو این گروه ...

  دریافت جایزه فن آور برتر استان از سوی رئیس پژوهشکده پسته- دکتر امان الله جوانشاه  تاریخ: 19/9/1396

  برگزاری جلسه شورای تحقیقات در پژوهشکده پسته  تاریخ: 14/9/1396

  حضور گروه مشاوران معتمد سازمان در جمع کارکنان پژوهشکده پسته  تاریخ: 21/8/1396

  نام این کار را چه باید گذاشت در حالیکه آنهایی که مشغول به کار هستند بی انگیزه اند!!!!  تاریخ: 8/8/1396

  برگزاری کلاس آموزش طریقه کار با دوربین های لنزدار و بدون لنز  تاریخ: 3/8/1396

  تشکیل شورای تحقیقات در زمینه چالشهای پیش روی تولید پسته و پوکی بالای پسته در سال جاری  تاریخ: 26/7/1396

  شرکت اعضای یاوران امر به معروف و نماز در همایش این امر در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان  تاریخ: 10/7/1396

  برپایی مراسم زیارت عاشورا در پژوهشکده پسته در دهه اول ماه محرم  تاریخ: 2/7/1396

  حضور معاونت برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه علوم باغبانی در جمع کارکنان پژوهشکده پسته  تاریخ: 26/6/1396

  بازدید حاج آقا سعیدیان و حاج آقا ناظور زاده از پژوهشکده پسته  تاریخ: 26/6/1396

... آرشیو این گروه

   آرشیو این گروه
 
آرشیو
  سهم رفسنجان از تولید پسته کشور22تا35درصد می باشد که تولید بیش از نیمی از پسته استان در شهرستان رفسنجان صورت می گیرد... آمار تقریبی درصد خسارت وارده به محصول پسته شهرستان رفسنجان به دلیل پوکی در رقم احمدآقایی 5/29 درصد، ارقام کله قوچی و فندقی 32 درصد و رقم اکبری 35 درصد برآوردشده است...
 
 
 
   
   
 
  تاريخ: 20/9/1396
 آمار بازدید : 616514              
 

                   

               مرورگر پیشنهادی Mozilla Firefox                 
         
کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه تحقیقات پسته کشور می باشد .          
  pri.ir All right reserved
طراحی و پشتیبانی : Noujan.net