English / فارسی
 
   
 
آرشیو

  تغذیه باغات به روش چالکود موثر ترین راه در افزایش کمی و کیفی محصولات باغی می باشد. بهترین زمان برای روش چالکود، اواخر پاییز، زمانی که برگهای درختان میوه کاملا̋ خزان شده باشند و یا آخر زمستان قبل از شروع دوره رشد رویشی درختان میوه می باشد.

1 -هشتمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار

2 -سومین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه (تقاضا محوری آب)

3 -سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران

4 -کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مهندسی کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی

5 -چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

6 -هشتمین کنفرانس علمی پژوهشی آبخیز داری و مدیریت منابع آب و خاک


اخبار عمومی    آرشیو این گروه ...

  برگزاری اولین دوره آموزش تند خوانی در پژوهشکده پسته  تاریخ: 28/11/1396

  گرامیداشت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در پژوهشکده پسته  تاریخ: 23/11/1396

  حضور معاون آب و خاک وزارت کشاورزی در پژوهشکده پسته  تاریخ: 15/11/1396

  برگزارشدن ششمین جلسه اطاق فکردر پژوهشکده پسته  تاریخ: 11/11/1396

  بازدید گروهی از هنرجویان هنرستان کشاورزی رفسنجان ازپژوهشکده پسته  تاریخ: 1/11/1396

  تشکیل جلسه دبیر خانه همایش ملی پسته در سالن همایش های پژوهشکده پسته  تاریخ: 12/10/1396

  چاپ کتاب با عنوان «دستورالعمل مدیریت تلفیقی حاصلخیزی خاک و تغذیه درختان پسته»  تاریخ: 11/10/1396

  سمینارهای پیاپی آقای اکبر محمدی عضو هیئت علمی پژوهشکده پسته در جمع کشاورزان رفسنجانی  تاریخ: 4/10/1396

  برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مبانی آمار و طرحهای آزمایشی و نحوه آنالیز آنها با کمک نرم افزارهای SAS ،SPSS و EXCEL  تاریخ: 26/9/1396

  تبریک به آقای دکتر رضا صداقت جهت انتخاب ایشان به عنوان سرپرست گروه تحقیقات اقتصادی- اجتماعی ،معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان  تاریخ: 25/9/1396

... آرشیو این گروه

   آرشیو این گروه
 
آرشیو
  سهم رفسنجان از تولید پسته کشور22تا35درصد می باشد که تولید بیش از نیمی از پسته استان در شهرستان رفسنجان صورت می گیرد... آمار تقریبی درصد خسارت وارده به محصول پسته شهرستان رفسنجان به دلیل پوکی در رقم احمدآقایی 5/29 درصد، ارقام کله قوچی و فندقی 32 درصد و رقم اکبری 35 درصد برآوردشده است...
 
 
 
   
   
 
  تاريخ: 4/12/1396
 آمار بازدید : 669241              
 

                   

               مرورگر پیشنهادی Mozilla Firefox                 
         
کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه تحقیقات پسته کشور می باشد .          
  pri.ir All right reserved
طراحی و پشتیبانی : Noujan.net